Amazon Quiz Answers Today Mobile App Contest Offer

Amazon Quiz Answers Today Mobile App Contest Offer April 2020

Download the Amazon Mobile app and Sign In and play the Quiz to stand a chance to win prizes during the Quiz Time.

Amazon Quiz Answers Today

No purchase or payment of any kind is necessary to enter or win this contest. A purchase will not increase your chances of winning at Amazon Fun Zone Quiz & Puzzles .

Amazon Todays Quiz – Win Dell Inspiron 5593 Laptop

Prize : Win Dell Inspiron 5593 Laptop
Winners : 1 Number
Contest Period : 25th April, 2020 from 8 am to 12 pm, IST.
Winner Announcement : 31st May, 2020

Q 1: Which of these was recently declared an ‘essential business’ in Florida, USA?
Ans : – Professional Wrestling

Q 2: Which country holds the chairmanship of ASEAN bloc in 2020?
Ans : – Vietnam

Q 3: Lock-down in the Netherlands have led growers to destroy hundreds of millions of which flower?
Ans : – Tulips

Q 4: Which company has recently bought 9.99% stake in Reliance Jio as announced by Mukesh Ambani?
Ans : – Facebook Inc.

Q 5: Which of these is the world’s largest living sea turtle?

Amazon Saheli Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 1st March to 31st March 2020.
Winner Announcement : 30th April 2020.

Q 1 : When is women’s day celebrated across the world?
Ans : 8th March

Q 2 : The _______ Amazon program aims at empowering women entrepreneurs and support these women to sell their products on Amazon. (Fill in the blank)
Ans : Amazon Saheli

Q 3 : Amazon Saheli supports women entrepreneurs with benefits such as training, free imaging and cataloging services, subsidized fees, management support and enhanced discoverability through a separate storefront.

Ans : TRUE

Q 4 : Amazon has partnered with Mann Deshi Foundation and COWE for the Amazon Saheli program. What is their main objective?

Ans : To boost women entrepreneurship in the country

Q 5 : Name the online platform launched by Ministry of Women and Child Development to support women enterpreneurs

 

Amazon Samsung Galaxy S20 Quiz Answers – Solve & Win Samsung Galaxy S20 Smartphone

Prize : Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 3 Numbers.
Contest Period : 9th March to 25th March 2020.
Winner Announcement : 25th May 2020.

Q1: Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?
Ans : Space zoom

Q2: ______ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture: What is it called?
Ans : 8K Video snap

Q3: Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?
Ans : 5000 mAh

Q4: Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?
Ans : 108MP

Q5: Samsung S20 has refresh rate of 120Hz: The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture

Amazon Skagen Holi Kulor Quiz Answers – Solve & Win Skagen Watch

Prize : Win Skagen Watch
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 6th March to 15th March 2020.
Winner Announcement : 30th May 2020.

Q 1:- Which country is the mentioned below the brand name Skagen in the video?
Ans: Denmark

Q 2:- In the video, which color watches were shown?
Ans: Blue and Red

Q 3:- Which range of Skagen watches is featured in the video?
Ans: Aaren Kulor

Q 4:- All Skagen watch faces in the video show the same time. What time do they show?
Ans: 10:10

Q 5:– Skagen is a brand owned by which of the following watch companies?

Amazon Puma Rider Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 6th March to 15th March 2020.
Winner Announcement : 30th April 2020.

Q 1:- What is the name of the Puma Shoe range featured in the Video?
Ans: Puma Rider

Q 2:- Which of the following is the brand ambassador of the Puma Rider Collection? Hint – He/she is also featured in the video
Ans: Sara Ali Khan

Q 3:- Which of these phrases is associated with the Puma Rider range of shoes? Hint – You see it in the video as well!
Ans: Back to the Streets

Q 4:- Which of the following is NOT part of Puma’s range of products?
Ans: Spaceship Fuel

Q 5:- Which of the following is a part for Puma brand logo?

 

Amazon LG UltraGear Monitor Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 4 Numbers.
Contest Period : 25th February to 10th March 2020.
Winner Announcement : 30th April 2020.

Q1: UltraGear Gaming Monitor is Gaming Brand of Which Company?
Ans : LG

Q2: UltraGear Gaming monitor has Refresh Rate (Refresh rate is the number of times your monitor updates with new images each second: ) up to 240Hz: The main advantage of high refresh rate in a monitor is that it results in a smoother picture:
Ans : TRUE

Q3: Which of these is NOT true for UltraGear Gaming Monitor: true for UltraGear Gaming Monitor.
Ans : Can Fly

Q4: The LG UltraGear monitor come with a ______ year warranty: (Fill in the blank)
Ans : 3

Q5: LG UltraGear gaming monitor starts from ₹13,500: You can avail ‘No cost EMI up to 9 months’ to purchase this from Amazon.in

Amazon Nilkamal Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 16th February 2020 To 10th March 2020.
Winner Announcement : 30th March 2020.

Q1 : Which of the below is a new range of mattresses by Nilkamal, recently launched on Amazon.in?
Ans : Doctor Dreams

Q2 : The Doctor Dreams range of mattresses starts from ?7,499. You can also avail ‘No cost EMI’ to purchase this from Amazon.in.
Ans : True

Q3 : The Doctor Dreams range of mattresses are dust and sag resistant. Which of the below is NOT an effect which using Doctor Dreams mattresses could have?
Ans : Gives You Wings

Q4 : Doctor dreams mattress comes gets delivered to you in a vacuum packed roll, which you can unbox, roll out, remove the plastic wrap and start using.
Ans : True

Q5 : All Doctor dreams mattresses come with a ____ warranty. Fill in the blanks

Amazon Womens Day Edition Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 3rd March 2020 To 9th March 2020.
Winner Announcement : 30th April 2020.

Q1: What is the theme for this years International Women’s Day? (Hint : The theme is aligned with UN Women’s new multi-generational campaign, Generation Equality.)
Ans: I am Generation Equality: Realizing Women’s Rights

Q2: Garima Arora was the first Indian female chef to be conferred with what coveted distinction in the world of cuisine?
Ans: Michelin Star

Q3: Muthayya Vanitha is the Project Director of which of these ISRO missions in the news last year?
Ans: Chandrayaan- 2

Q4: In 2020, the European parliament is celebrating the 25th anniversary of which declaration on gender equality on International Woman’s Day?
Ans: Beijing declaration

Q5: Who equalled Zhang Ning’s record of most badminton world championship medals in women’s singles in 2019?
Ans: PV Sindhu

Q6: Bihar’s Shikha Surabhi, became the first woman to be part of which celebrated team at the Republic Day parade?
Ans: Daredevils

Q7: IPS officer Aparna Kumar, who scaled the South Pole won the National Adventure Awards named after which pioneer?

Amazon Samsung Galaxy M31 Quiz Answers – Solve & Win Samsung Galaxy M31 Smartphone

Prize : Win Samsung Galaxy M31 Smartphone
Winners : 7 Numbers.
Contest Period : 20th February 2020 To 4th March 2020.
Winner Announcement : 30th March 2020.

Q1 : In which year did Samsung Galaxy M series launch?
Ans : 2019

Q2 : Which of these is NOT a Samsung Galaxy M series model?
Ans : M 3.1

Q3 : Which of these are the features of upcoming Samsung Galaxy M31?
Ans : All of the Above

Q4 : Which of these hashtags is associated with the Samsung Galaxy M31?
Ans : Megamonster

Q5 : How many lenses does the rear camera of Samsung Galaxy M31 have?

Amazon The Credit Card Quiz Answers – Solve & Win Rs 20,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 20,000 Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 18th January 2020 To 17th February 2020.
Winner Announcement : 29th February 2020.

Q1 :Amazon Pay ICICI Bank credit card is brought to you in partnership with
Answer: ICICI bank

Q2 :Which of the following is true about Amazon Pay ICICI Bank credit card?
Answer: All of the above

Q3 : How much is 1 reward point for Amazon Pay ICICI Bank credit card worth?
Answer: 1 rupee

Q4 : What is the benefit of using Amazon Pay ICICI Bank credit card to pay for fuel?
Answer: 1% fuel surcharge is waived off

Q5 :When you apply for Amazon Pay ICICI Bank credit card, you get up to Rs.600 back as Amazon Pay balance. True or false?

Amazon Fossil Valentine’s Day Quiz Answers – Solve & Win Fossil Watch

Prize : Win Fossil Watch
Winners : 6 Numbers.
Contest Period : 3rd February 2020 To 14th February 2020.
Winner Announcement : 30th March 2020.

Q1: What is engraved on the minute hand of the three watches shown in the video? Hint: You see these towards the end.
Ans: Love

Q2: Which of the below phrases is associated with the Fossil Valentine’s Day range of watches?
Ans: Share the Love

Q3: As per the video, you can buy _____ gifts from Fossil.
Ans: Engravable

Q4: In the video, which of the following is engraved on the heart shaped pendant?
Ans: Luv

Q5: Which of the following is part of the background jingle in the video?

Amazon Special Edition Quiz Answers – Solve & Win Rs 15,000 worth Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 15,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 6 Numbers.
Contest Period : 09th February 2020 To 29th February 2020.
Winner Announcement : 30th March,2020

Q 1: Amazon has partnered with the AWPO (Army Welfare Placement Organization) to launch the Military Veterans Employment Program. Via this program Amazon hires former military personnel.
Ans : True

Q 2:  I Have _______ program is a delivery partnership of Amazon with small store owners that is transforming lives. It is a business opportunity in which local entrepreneurs/stores partner with Amazon for delivery/pickup services within their area. (Fill in the blank)
Ans. Space

Q 3: Which is the first Indian start up to offer parental leaves for both men and women?
Ans. Zomato

Q 4: Which of these initiatives from the government of India has the slogan ‘Kaushal Bharat Kushal Bharat’?
Ans. Skill India

Q5: Which of these is the minimum investment required for store owners to be part of the ‘I Have Space’ program?

Amazon Karigar Quiz Quiz Answers – Solve & Win Rs 25,000 worth Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 25,000 worth Amazon Pay Balance
Winners : 4 Numbers.
Contest Period : 02nd February 2020 To 08th February 2020.
Winner Announcement : 29th February,2020

Q 1 : ___ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique Art & Crafts from 20 states in India, it enables weavers and artisans to showcase ‘Made in India’ products to customers.
Ans : Karigar

Q2: The logo of Amazon Karigar, with lines coming together to showcase India’s diverse and rich culture, resembles which of these?
Ans: Thumbprint

Q3: National Handloom Day, on the eve of which, Amazon Karigar was launched, falls on the 7th day of which month?
Ans: August

Q4: The name of which dyeing technique used to pattern textiles, prominent in South India, is derived from a Malay word meaning to ‘tie’?
Ans: Ikat

Q5: Which of these iconic handloom styles or products is also the name of a song composed by Amit Trivedi for ‘Fitoor’?

Amazon Better India Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 27th January 2020 To 7th February 2020.
Winner Announcement : 29th February 2020.

Q 1: A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?
Ans : Amazon Saheli

Q 2: Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?
Ans : 7%

Q 3: In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?
Ans : Amazon Easy

Q 4: Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)
Ans : True

Q 5: Which of these locations does Amazon deliver its products to?
Ans : All Of The Above

Q 6: Amazon has a vision to make all Amazon shipments net zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?
Ans : Shipment Zero

Q 7: Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?
Ans : Amazon Karigar

Q 8: Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Amazon KYC Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance
Winners : 30 Numbers.
Contest Period : 11th January 2020 To 03rd February 2020.
Winner Announcement : 29th February 2020.

Q1: In context to Amazon Pay balance, what does KYC stand for?
Answer: Know Your Customer

Q2: KYC for Amazon Pay balance is a regulatory requirement from _____.
Answer: RBI (Reserve Bank of India)

Q3: Customers who have completed KYC verification can load Amazon Pay balance up to __
Answer: Rs. 1,00,000

Q4: Which document is compulsory to complete KYC?
Answer: PAN Card

Q5: At the time of your next order delivery, you can ask your Amazon delivery agent to complete your KYC verification.

Amazon Mi Quiz Answers – Solve & Win Redmi Note 8 Pro Smartphone

Prize : Win Redmi Note 8 Pro Smartphone
Winners : 7 Numbers.
Contest Period : 9th January 2020 To 30th January 2020.
Winner Announcement : 31st March 2020.

Q1: The Redmi Note 8 Pro comes with __MP rear Quad Camera configuration. Fill in the blanks.
Ans: 64 MP

Q2: Which of the below is India’s first Alexa built-in smartphone?
Ans: Redmi Note 8 Pro

Q3: Which is the processor used in Redmi Note 8 Pro?
Ans: Helio G90T Processor

Q4: What is the maximum expandable memory available in Redmi Note 8 Pro?
Ans: 512 GB

Q5: What is the battery capacity of the Redmi Note 8 Pro?

 

Amazon LG G8x Quiz Answers – Solve & Win LG G8x Smartphone

 

Prize : Win LG G8x Smartphone
Winners : 2 Numbers.
Contest Period : 7th January 2020 To 31st January 2020.
Winner Announcement : 31st March 2020.

Q1: The LG G8x is a dual screen phone, and the latest offering by LG. It comes only in one color – _____________. Fill in the blanks.
Answer: Aurora Black

Q2: The LG G8x has ____ MP rear camera. Fill in the Blanks?
Answer: 32MP

Q3: What is the Battery capacity of the LG G8x?
Answer: 4000 mah

Q4: Which of these products are NOT offered by LG?
Answer: Clothes

Q5: Which of these is a feature of the LG G8x?

Amazon Oppo F15 Quiz Answers – Solve & Oppo F15 Quiz

Prize : Win Oppo F15 Quiz
Winners : 5 Numbers.
Contest Period : 17th January 2020 To 31st January 2020.
Winner Announcement : 31st March 2020.

Q1: What is the maximum RAM variant available in the OPPO F15?
Ans: 8GB

Q2: OPPO F15 come with a __MP rear camera. (Fill in the blank)
Ans: 48MP

Q3: What is the battery capacity of OPPO F15?
Ans: 4000 mah

Q4: What is the display size of OPPO F15?
Ans: 6.4 inch

Q5: Which of these is NOT a feature of OPPO F15?

Amazon Riddles Ride Quiz Answers – Solve & Win Rs 5,000 Amazon Pay Balance

 

Prize : Win Rs 5,000 Amazon Pay Balance
Winners : 20 Numbers.
Contest Period : 27th December 2019 To 27th January 2020.
Winner Announcement : 15th February 2020.

Q1: I have a neck but no head: I generally wear a cap. What am I?
Answer: A Bottle

Q2: What gets wetter as it dries?
Answer: A Towel

Q3: The more of me you take, the more you leave behind. What am I?
Answer: Footsteps

Q4: Mary has four daughters, and each of her daughters has one brother. How many children does Mary have?
Answer: 5

Q5: What has many keys but can’t open a single lock?

Amazon Bus Booking Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize : Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance
Winners : 10 Numbers.
Contest Period : 13th January 2020 To 26th January 2020.
Winner Announcement : 29th February 2020.

Q1: On Amazon, you can book bus tickets for journeys on _____? (Fill in the blank).
Ans: 50000+ routes across India

Q2: While booking bus tickets on Amazon, you can filter options by all of these EXCEPT:
Ans: Most popular bus driver

Q3: Live tracking of buses with ETA, delays, etc. is available on Amazon: true or false?
Ans: True

Q4: To see the bus tickets you booked on Amazon, you can go to
Ans: ‘Your Orders’ tab on the Amazon App

Q5: For bus ticket booking on Amazon, you will be charged a convenience fee of:

Amazon Special Edition Quiz Quiz Answers – Solve & Win Rs 15000 Pay Balance

Prize : Win Rs 15000 Pay Balance
Winners : 6 Numbers.
Contest Period : 19th January 2020 To 25th January 2020.
Winner Announcement : 29th February 2020.

Q1: Amazon has partnered with the AWPO (Army Welfare Placement Organization) to launch the Military Veterans Employment Program. Via this program Amazon hires former military personnel.
Ans: True

Q2: I Have _____ program is a delivery partnership of Amazon with small store owners that is transforming lives. It is a business opportunity in which local entrepreneurs/stores partner with Amazon for delivery/pickup services within their area. (Fill in the blank)
Ans: Space

Q3: Which is the first Indian start up to offer parental leaves for both men and women?
Ans: Zomato

Q4: Which of these initiatives from the government of India has the slogan ‘Kaushal Bharat Kushal Bharat’?
Ans: Skill India

Q5: Which of these is the minimum investment required for store owners to be part of the IHS program?

Amazon SMBhav Quiz Answers – Solve & Win Rs 25000 Pay Balance

Prize : Win Rs 25000 Pay Balance
Winners : 4 Numbers.
Contest Period : 12th January 2020 To 18th January 2020.
Winner Announcement : 28th February 2020.

Q1: Amazon Smbhav is a 2-day summit intended for micro, small and medium enterprises (MSME’s). Featuring talks from eminent industry experts and policy makers – this summit aims at bringing diverse perspectives to help these businesses grow. Where is this event?
Ans: JLN Stadium, Delhi

Q2: The founder and CEO of which of these start-ups started his venture at the age of 26 and went on to become one of the youngest to be included in the list of richest Indians (2015)?
Ans : Ola

Q3: Which famous speaker at Amazon Smbhav started the company Softronics before joining Patni Computers? (Hint : He is also the co-founder of Infosys)
Ans: Narayana Murthy

Q4: During his MBA, Kabir Jeet Singh worked at a burger outlet, and soon developed burgers with an Indian twist. What is the name of his food venture?
Ans : Burger Singh

Q5: Which of these speakers at Amazon Smbhav is known for creating some of iconic ad campaigns like “Har ghar kuch kehta hai” and “Dum lagake haisha”? (Hint: He was also awarded the Padma Shri in 2016)

Amazon Great Indian Sale Quiz Answers – Solve & Win Rs 25000 Pay Balance

Prize : Win Rs 25000 Pay Balance
Winners : 4 Numbers.
Contest Period : 10th January 2020 To 18th January 2020.
Winner Announcement : 28th February 2020.

Q1: Using which bank’s credit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the Great Indian Sale on Amazon.in?
Ans: SBI

Q2: No Cost EMI can be availed on products above ____ value?
Ans: Rs 3000

Q3: Golden hour deals are exclusive app only deals for you during the Great Indian Sale. When can you avail the Golden hour deals?
Ans: 8PM-Midnight

Q4: Prime members get early access to the Great Indian Sale. When does the sale start for them?
Ans: 12noon, 18th Jan

Q5: When does the Great Indian Sale start for all customers on Amazon.in?

Amazon Havells Quiz Answers – Solve & Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Prize :
Win Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Winners : 20 Numbers.
Contest Period : 18th December To 18th January 2020.
Winner Announcement : 31st January 2020.

Q1: Which of the below Indian actors is currently the brand ambassador for Havells’ men’s grooming range?
Ans: Vicky Kaushal

Q2: According to the video, what can be weird?
Ans: Job Interview

Q3: In the video, how many different variants of the Havells’ trimmer are shown?
Ans: 2 Variants

Q4: Which of the below is NOT shown as a feature of Havells’ trimmer in the video?
Ans: Weighs 10 KGs

Q5: Also shown in the video, what is the currently the limited period offer on the new Havells’ trimmer?

 

Amazon One Plus Spin and Win Quiz Contest Answers 

Prize : Win Prizes worth Rs.8 Lakhs.
Winners : 12,000 winners.
Contest Period : NA.
Winner Announcement : NA.

Q  : Which Of These Is NOT A Product Offered By OnePlus?
Ans : Click below button to reveal answer

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 

Prize : Win 25,000 Amazon Pay Balance.
Winners : 1 Number.
Contest Period : 8th September to 4th October.
Winner Announcement : 30th November 2019

Great Indian Festival 2019

Q 1 : Using which bank’s credit/debit card can you avail up to 10% instant discount on shopping during the upcoming Great Indian Festival Sale on Amazon.in?
Ans : State bank of india

Q 2 : You can avail ‘No cost EMI’ to shop during the Great Indian Festival Sale on Amazon.in using all the below payment instruments, except?
Ans : Bitcoins

Q 3 : This Great Indian Festival, deals on Groceries will start from as low as __. Fill in the blanks.
Ans : 1

Q 4 : ‘Golden Hour deals’ will run every day from _ to _, offering exclusive deals on the Amazon app during the Great Indian Festival Sale.
Ans : 8PM to midnight

Q 5 : The Great Indian Festival sale starts early for Prime members. During the sale, Prime members also get access to exclusive deals and offers.

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers 

Prize : Win 1 Lakh Amazon Pay Balance.
Winners : 4 winners ( 25,000 each ).
Contest Period : 8th September to 4th October.
Winner Announcement : 30th November 2019

Q 1 : Using Which Bank’s Credit/Debit Card Can You Avail Up To 10% Instant Discount On Shopping During The Summer Sale On Amazon.In?
Ans : State Bank Of India

Q 2 : Which One Of These Is NOT An Offer You Can Avail During The Great Indian Festival Sale?
Ans : One Way Trip To The Moon At ₹3

Q 3 : Before The Sale Starts, You Can Collect Amazon Coupons And Avail Extra Savings During The Great Indian Festival Sale On Up To _____ Products. Fill In The Blanks.
Ans : 7 Lakh+

Q 4 : Prime Members Get Exclusive Deals And Early Access To The Great Indian Festival Sale. When Does The Sale Start For Them?
Ans : 12 Noon, 28th September

Q 5 : When Does The Great Indian Festival Sale 2019 Start For All Customers On Amazon.In?

Amazon Grocery Contest Quiz Answers 

Prize : Win 10,000 Amazon Pay Balance.
Winners : NA.
Contest Period : 1st September to 20th October.
Winner Announcement : NA.

About Pantry

Q 1 : What course is the female protagonist in the video pursuing?
Ans : MBA

Q 2 : The mom in the video was missing her MBA class to plan and buy groceries for the household. For what duration was she planning to buy groceries for?
Ans : For the month

Q 3 : You can save up to 35% on shopping for your monthly groceries from Amazon.in
Ans : True

Q 4 : Amazon Pantry offers products for all your monthly household grocery needs. Products from which of these categories would you NOT find in the Amazon Pantry store?
Ans : Spaceship supplies

Q 5 : In the video, which of these phrases is associated with Amazon?

 

Enjoyed Playing the Amazon Quiz Contest ?

How about participating in the Flipkart Daily Quiz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 11,374.52 0.35%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 384.75 0.72%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999132 0.13%
  • rippleXRP (XRP) $ 0.274715 0.69%
  • polkadotPolkadot (DOT) $ 6.74 27.59%
  • chainlinkChainLink (LINK) $ 15.22 5.67%
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 273.32 0.05%
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 57.68 0.64%
  • bitcoin-cash-svBitcoin SV (BSV) $ 190.22 0.29%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.111687 1.04%
  • crypto-com-chainCrypto.com Coin (CRO) $ 0.169509 0.72%
  • binancecoinBinance Coin (BNB) $ 22.19 0.46%
  • eosEOS (EOS) $ 3.09 0.01%
  • tezosTezos (XTZ) $ 3.31 2.66%
  • stellarStellar (XLM) $ 0.096143 1.69%
  • cosmosCosmos (ATOM) $ 7.44 7.18%
  • tronTRON (TRX) $ 0.023651 2.48%
  • moneroMonero (XMR) $ 88.80 0.2%
  • okbOKB (OKB) $ 5.48 2.75%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999626 0.08%
  • leo-tokenLEO Token (LEO) $ 1.27 0.24%
  • neoNEO (NEO) $ 17.18 0.99%
  • huobi-tokenHuobi Token (HT) $ 4.90 1.54%
  • vechainVeChain (VET) $ 0.016685 0.32%
  • cdaicDAI (CDAI) $ 0.020866 0.29%
  • ethlendAave (LEND) $ 0.815708 4.61%
  • iotaIOTA (MIOTA) $ 0.347459 2.01%
  • nemNEM (XEM) $ 0.093177 2.66%
  • dashDash (DASH) $ 84.97 0.12%
  • ethereum-classicEthereum Classic (ETC) $ 6.64 2.49%
  • omisegoOMG Network (OMG) $ 5.23 1.6%
  • zcashZcash (ZEC) $ 73.50 1.53%
  • havvenSynthetix Network Token (SNX) $ 5.91 4.32%
  • makerMaker (MKR) $ 637.72 0.15%
  • compound-governance-tokenCompound (COMP) $ 172.13 3.47%
  • ontologyOntology (ONT) $ 0.856339 3.29%
  • basic-attention-tokenBasic Attention Token (BAT) $ 0.338090 3.15%
  • theta-tokenTheta Network (THETA) $ 0.487305 3.35%
  • 0x0x (ZRX) $ 0.630599 0.95%
  • yearn-financeyearn.finance (YFI) $ 15,067.11 10.45%
  • daiDai (DAI) $ 1.02 0.13%
  • algorandAlgorand (ALGO) $ 0.537910 2.73%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.003291 0.73%
  • republic-protocolREN (REN) $ 0.448880 11.08%
  • compound-ethercETH (CETH) $ 7.70 0.65%
  • umaUMA (UMA) $ 7.13 7.82%
  • true-usdTrueUSD (TUSD) $ 0.999832 0.11%
  • nxmNXM (NXM) $ 51.30 4.5%
  • digibyteDigiByte (DGB) $ 0.027840 4.88%
  • qtumQtum (QTUM) $ 3.60 2.65%